Shoping / Alışveriş

14 Ekim 2007 Pazar


Shoping

The Turkish textile industry and the Turkish fashion is famous worldwide. You have the chance to obtain products from this sector, which are at top quality, much cheaper compared with world prices. You can also find worldwide known trademarks in the shops and in the shopping centers. The handmade jewellery, silver, decorative articles, carpet and kilim's, which bear the best patterns of Turkish tradition and handcraft, will attract you. Most of the people speak foreign languages; you will have no communication difficulties.

All the souvenirs, for yourself or for your loved ones at home, are waiting for you at the shops. The folks bazaar is also a very interesting place for tourists. You should see the bazaar to get an idea of the products growing in the region and of the life style of the regional people. The Bazaar is set up every Sunday opposite the Kemer Bus Therminal, from 08:00 am to 18:00 pm.



Alışveriş

Türk tekstili ve modası kalitesi ve güzelliğiyle dünyaca ünlüdür. Kumaş ve üretim kalitesi en iyi standartlarda olan sektörün ürünlerini yörede dünya fiyatlarının çok çok altında temin etme şansınız var. Dilerseniz dünyaca tanınan markaları da çarşı ve alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz.

Türk gelenek ve el sanatlarının en güzel örneklerini taşıyan el yapımı kuyum, gümüş, süs eşyası, halı ve kilimler çok ilginizi çekecek. Halkın çoğu yabancı dilleri azami düzeyde konuşabilmektedir dolayısıyla dil problemi çekmeyeceksiniz. Çarşıdaki alışveriş mağazalarında kendinize alabileceğiniz ve dönerken sevdiklerinize götürebileceğiniz hediyelik eşyalar sizleri bekliyor.

Turistlerin yoğun ilgisini çeken halk pazarı da yörede yetiştirilen ürünler ve halkın yaşamı hakkında bir izlenim kazanabilmek için görülebilir.Pazar, her pazar saat 08.00 - 18.00 arası Kemer otobüs terminali karşısında.

0 yorum: